Кіровоградщина: злодій «спеціалізувався» на крадіжках з автомобілів

Січень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

Ним виявився раніше судимий мешканець сусіднього регіону. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

На початку поточного року місто Світловодськ сколихнула хвиля крадіжок речей із автомобілів. За одну ніч жертвами злодія стали власники 6 транспортних засобів, які знаходились на стоянці біля одного з будинків. Серед викрадених речей значились барсетки, документи, зимові речі, телефон та грошові кошти в сумі 3000 гривень.
У ході проведення низки розшукових заходів працівниками міліції було встановлено особу злодія. Ним виявився раніше неодноразово судимий 31-річний немісцевий мешканець, який тимчасово проживав у своєї родички в Світловодському районі.
- Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років, - повідомив начальник Світловодського МВ Дмитро Ткачонок.

За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool