Кіровоградщина: журналістський «десант» (фото)

Травень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1387 | Коментарі: 0

Галерея «Єлисаветград» вперше проводить пленер. Подібні зустрічі художників передбачається проводити щорічно в найкрасивіших місцях області. Мета пленерів - показати туристичну привабливість Кіровоградщини.

Стартував проект з міста Світловодська. Для участі в світловодському пленері запрошені художники Одеси, адже одеську організацію Національної спілки художників України очолює виходець з Кіровограда, народний художник України Анатолій Горбенко. Разом з ним у пленері беруть участь Святослав Горбенко, Анатолій Кравченко, Наталія Лоза, Петро Нагуляк, Володимир Сакалюк, Олена Аль-Хадж, Сергій Лозовський
У пленері беруть участь і кіровоградські художники Анатолій Шаповалов і Валерій Давидов.
А переймати естафету для майбутнього пленеру приїхав представник дніпропетровської школи живопису голова спілки художників Дніпропетровська Василь Мірошниченко

7 травня галерея організувала виїзд в Світловодськ для чотирнадцяти журналістів і фотографів провідних ЗМІ Кіровограда. Мета поїздки - знайомство з містом, з його сьогоднішнім життям, досягненнями, а також спілкування з учасниками пленеру.

Галерея «Єлисаветград» вперше проводить пленер.

Галерея «Єлисаветград» вперше проводить пленер.

Галерея «Єлисаветград» вперше проводить пленер.

Світловодськ - невеличке мальовниче містечко в Кіровоградській області, розташований в географічному центрі України. Розкинулося місто на пагорбах уздовж берегів Дніпра. Світловодськ - дуже молоде місто, початок будівництва міста припав на 1954 рік. Воно має хороший туристичний потенціал та інвестиційно привабливе.
Журналісти, до яких приєдналися колеги-світловодчани, відвідали Центр дитячої та юнацької творчості, ознайомились з роботою гуртків , з досвідом організації масштабних міських заходів. Приватне підприємство «Віктор і К»надало можливість побачити процес виготовлення олії, майонезу, томатного соусу відомої в Україні торгової марки «Королівський смак». Також представники ЗМІ мали можливість побачити досягнення та можливості Світловодського річкового терміналу, який входить до складу компанії «Гермес-Трейдінг».
З художниками журналісти мали можливість поспілкуватись на території яхт-клубу «Кристал», де митці з самого ранку працювали над етюдами.

Галерея «Єлисаветград»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool