Кіровоградщина: засуджено секретаря сільради

Червень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1337 | Коментарі: 0

За послідовної позиції прокуратури секретаря однієї з сільрад Добровеличківського району, який від імені померлої особи видав довіреність на землі, засуджено до двох років обмеження волі.

У ході судового процесу державним обвинувачем доведено, що службовцем було складено та посвідчено довіреність від імені померлої особи на земельні ділянки вартістю 106 тис. грн. Тим самим надано можливість третій особі незаконно провести державну реєстрацію речових прав на землі померлого.
Добровеличківським районним судом підтримано позицію органів прокуратури та визнано вказану особу винною у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.
За скоєний злочин корумпованому посадовцеві призначено покарання у виді обмеження волі строком на 2 роки з позбавленням права обіймати посади, пов’язані зі здійсненням організаційно-розпорядчих функцій строком на півтора роки та штрафом у розмірі 4200 грн.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool