Кіровоградщина: за «гарячими слідами» було знайдено два викрадених автомобіля

Жовтень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1473 | Коментарі: 0

20 жовтня 2013 року працівники взводу дорожно-патрульної служби Кіровоградського МВ старший сержант Михайло Корнілов та сержант Ігор Люльченко під час несення служби звернули увагу на автомобіль Suzuki Grand Vitara, водій якого поводив себе досить дивно

 Він то намагався рушити з місця, то різко зупинявся. Побачивши працівників ДАІ, чоловік спробував швидко поїхати, при цьому не виконав вимогу про зупинку.
А тим часом працівники Кіровоградського МВ отримали повідомлення від місцевого жителя про те, що його авто викрали невідомі особи прямо з подвір’я приватного домоволодіння…
Інспектори одразу ж почали переслідувати транспортний засіб, водій якого лише прискорював швидкість. На допомогу колегам прибули старший інспектор взводу ДПС капітан міліції Андрій Попов та сержант міліції Ігор Бугайов, які несли службу неподалік та миттєво зорієнтувалися в ситуації.
Правоохоронці наздогнали горе-водія у селі Володимирівка Кіровоградського району.
Як виявилося пізніше, крадій працював у приватному домоволодінні власниці транспортного засобу, тому знав, де стоїть незамкнений автомобіль. Там же були і ключі. Вночі 20 жовтня, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік незаконно заволодів автівкою і зник з місця злочину у невідомому напрямку. Зловмисником виявився 41-річний житель одного з сіл Кіровоградського району, раніше судимий за скоєння майнових злочинів.
Того ж дня з приватного домоволодіння по вул. Комарова м. Кіровограда було викрадено транспортний засіб ВАЗ 2101. Про незаконне заволодіння повідомив власник автомобіля. Оперативні чергові одразу ж направили на розшук та затримання зазначеного транспортного засобу, а також тих осіб, котрі вчинили протиправне діяння, наряди ДПС, що були задіяні на службу.
Під час відпрацювання міста Кіровограда за планом «Перехоплення» на Криворізькому шосе біля кафе «Казанова» інспектори роти ДПС ДАІ при УМВС прапорщик міліції Андрій Будулатій та молодший сержант міліції Антон Коняхін затримали викрадений автомобіль під керуванням 36-річного раніше судимого мешканця Одеської області.

Шановні власники транспортних засобів!
Задля безпеки вашого транспортного засобу не використовуйте для зберігання в нічний час доби неосвітлені, недоступні для огляду місця (подвір’я багатоповерхових будинків), не залишайте на тривалий час без нагляду автомобілі в місцях великого скупчення транспорту і сторонніх громадян (парковки біля магазинів, торгових центрів, ринків, театрів, стадіонів).
Ніколи не залишайте в салоні особистих документів і документів на автомобіль. Нікому не довіряйте ключі від свого авто і не варто економити гроші на встановлення сучасних протиугінних систем. Але якщо все ж таки Ваш автомобіль викрали, Державтоінспекція Кіровоградщини рекомендує водіям не займатися пошуком самостійно. Потрібно якнайшвидше звернутися в найближче відділення міліції.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool