Кіровоградщина: як себе поводити у лісовому масиві

Липень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

Одним із ефективних методів недопущення пожеж в екосистемах області є проведення рятувальниками рейдових перевірок спільно з працівниками правоохоронних органів та лісових господарств, адже людський фактор є однією з найпоширеніших причин виникнення загорянь у лісових масивах.

Учасники рейду перевіряють не лише факти недотримання правил пожежної безпеки відпочиваючими у лісі, але й, що не менш важливо, проводять з ними роз’яснювальну роботу.

Такий рейд відбувся на території Осичківського лісництва Вільшанського району. Під час перевірки працівники Служби порятунку «101» нагадали дорослим та навчали дітей, що треба робити, аби не допустити пожежі у лісі, які перші дії, якщо помітили навіть невелике загоряння сухої трави. Також рятувальники роздали листівки застерігаючого змісту про дотримання правил пожежної безпеки у лісових масивах.

Мешканцям Вільшанського району ці знання стануть у нагоді, адже вони приходять до лісу з дітьми і вже змалечку навчають їх берегти довкілля.

 

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool