Кіровоградщина: Всього Центром надаватиметься 117 адміністративних послуг

Жовтень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

Участь в урочистому відкритті Олександрійського районного центру надання адміністративних послуг взяв перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Серпокрилов

У заході також взяли участь голова райдержадміністрації Віталій Згама, голова районної ради Михайло Бойко, заступники голови РДА та керівники структурних підрозділів.
Виступаючи перед присутніми, Віктор Серпокрилов наголосив, що такий центр дасть змогу спростити надання послуг державними органами, як того і вимагає Президент України.
Гарний ремонт, дотримання усіх вимог щодо облаштування центру, а в найближчій перспективі – добре налагоджена робота, дозволяють стверджувати, що центр сприятиме розвитку малого і середнього бізнесу на території.
Зокрема, щодо облаштування центру, варто відзначити, що він має сектори очікування та обслуговування заявників. Відповідно до графіку у ньому працюватимуть спеціалісти з надання адміністративних та дозвільно–погоджувальних послуг. В приміщенні Центру є усі необхідні стенди, що містять інформацію про процедуру надання послуг, є бланки заяв та зразки їх заповнення.
Зручним є і розташування установи, адже в одному приміщенні знаходиться управління агропромислового розвитку, територіальний центр, поруч є зупинка, а на подвір’ї безкоштовна стоянка для автомобілів, при облаштуванні центру враховувались потреби і людей з обмеженими фізичними можливостями.
Всього Центром надаватиметься 117 адміністративних послуг. На постійній основі тут працюватимуть державний реєстратор та державний адміністратор.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool