Кіровоградщина: внаслідок пожежі загинули двоє людей

Жовтень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

7 жовтня в Олександрії виникла пожежа 18 м кв домашніх речей та 20 м кв покрівлі приватного житлового будинку, який належить 57-річному місцевому жителю.

Повідомлення про це надійшло до Служби порятунку «101» від жителів сусіднього будинку близько 22-ї години. На місці пожежі, у спальній кімнаті, бійцями ДСНС виявлено тіла двох загиблих: господаря та місцевої мешканки, особа якої встановлюється. На гасіння пожежі залучалося 4 одиниці техніки та 13 чоловік особового складу.
До займання призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення: димохід був непрочищений, засувка – зачинена, через це чадний газ накопичився у житлі. Причина смерті обох людей наразі встановлюється.

Щоб таких трагедій не повторювалося, дотримуйтеся наступних правил: перевіряйте справність димоходів та своєчасно очищайте їх від сажі; не залишайте печі без нагляду та не доручайте його малолітнім дітям; не сушіть і не складайте на печах одяг і дрова; не користуйтеся печами та грубами, які мають тріщини; не розміщуйте паливо й інші горючі матеріали безпосередньо перед топковим отвором, перед ним обов’язково повинен бути притопочний лист. Бережіть свій дім від пожеж!

У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool