Кіровоградщина: виконання плану модернізації в Кіровоградському слідчому ізоляторі

Вересень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

На виконання плану модернізації та переоснащення установ виконання покарань та слідчих ізоляторів інженерно - технічними засобами охорони на 2014 рік в Кіровоградському СІЗО проводилось ряд заходів.

Так з початку року установою закуплено та встановлено 7 радіостанцій, 5 відеокамер, 1 шістнадцятиканальний відео реєстратор, встановлено 230 метрів проводу ПВС 2*0,75 та 405 метрів кабелю UТР-5е. По периметру установи в одне кільце встановлено 615 метрів противтечового виробу «Єгоза», в два кільця – 400 метрів, в три кільця – 180 метрів. Для зменшення потреб в енергоресурсах та підвищення енергоефективності придбано та встановлено 37 енергозберігаючих ламп та 1 прожектор LED 50wIP 65. Проводиться побудова та ремонт інженерно-технічних засобів охорони в частині встановлення нових віконних грат на суму 3504 грн.
До кінця поточного року на виконання плану модернізації та переоснащення планується придбати та встановити 2 інфрачервоних датчики виявлення «ИД70», продовжувати обладнання периметру установи противтечовим виробом «Єгоза» в три кільця, дообладнати зовнішню сторону периметру охорони засобами відео спостереження.

Остапчук С.О.
Кіровоградський слідчий ізолятор
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool