Кіровоградщина: вагонники залізниць України обмінялися досвідом профілактичної роботи

Травень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 842 | Коментарі: 0

29-30 квітня 2013 року на базі експлуатаційного вагонного депо Знам'янка Одеської залізниці відбувся галузевий семінар-нарада на тему “Організація профілактичної роботи щодо забезпечення безпеки руху і якості ремонту у вагонному господарстві”.

У заході взяли участь заступник начальника Головного управління вагонного господарства Укрзалізниці Броніслав Кучер, помічник начальника Головного управління вагонного господарства з безпеки руху поїздів Андрій Довгань, начальник служби вагонного господарства Одеської залізниці Анатолій Драник, а також представники вагонних господарств всіх залізниць та п'яти вагоноремонтних заводів. Під час практичної частини заходу у вагонному депо Знам’янка учасникам семінару було продемонстровано єдиний в Україні діючий макет-тренажер розвернутої гальмівної магістралі вантажного поїзда.
Відкрив семінар-нараду Анатолій Драник, який доповів про роботу служби вагонного господарства Одеської залізниці та перспективи подальшого розвитку вагоноремонтних підприємств залізниці. Особливу увагу було приділено необхідності більш якісного технічного обслуговування поїздів за рахунок підвищення рівня технічного навчання оглядачів вагонів. Усі учасники заходу визнали доцільність і необхідності методичної та кропіткої роботи в вагонних депо з впровадження нового обладнання та технологій для забезпечення безпеки руху поїздів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool