Кіровоградщина: у випраній колонії пройшов «День дисципліни» (ФОТО)

Серпень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1193 | Коментарі: 0

30 липня в Петрівській виправній колонії (№ 49) було проведено комплекс організаційно – практичних заходів з персоналом під назвою «День дисципліни».

Заходи відбулись під керівництвом управління ДПтСУ в Кіровоградській області та , начальника установи Леськів Юрія Юрійовича, які наголосили на важливості проведення заходів такого плану.
В ході проведення «Дня дисципліни» перевірялась боєготовність персоналу, володіння прийомами стройової підготовки, прийомами рукопашного бою, дотримання персоналом встановленої форми одягу під час несення служби, стан організації службової підготовки, практика застосування заходів дисциплінарного впливу, якість оформлення наказів та висновків службових розслідувань за фактами порушень службової дисципліни, виконання вимог наказу ДПтС України від 07.07.2011 року № 221 в частині належної організації індивідуально – виховної роботи з персоналом та ін..
Працівниками сектору по роботі з особовим складом ознайомлено присутніх з надзвичайними подіями, які трапились за участю персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України , випадками неналежного виконання персоналом своїх службових обов’язків, які призвели до надзвичайних подій серед ув’язнених та засуджених, доведено Кодекс етики та службової поведінки персоналу Служби, проведено лекцію щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства України, вивчення окремих статей Кримінального кодексу України з прийняттям відповідних заліків. Також наголошено на дотримання транспортної дисципліни, мір безпеки при поводженні зі зброєю під час несення служби, мір електро - та пожежної безпеки.
Крім того з метою розширення знань персоналу про основи християнського віровчення, ознайомлення їх з основними християнськими святами персоналу прочитано лекцію з нагоди 1025-ї річниці хрещення Київської Русі.
По завершенню проведення «Дня дисципліни» представники управління підводили підсумки з визначенням виявлених недоліків та постановкою завдань для покращення роботи та відповідали на запитання.

Кіровоградщина: у випраній колонії пройшов «День дисципліни» (ФОТО)

Кіровоградщина: у випраній колонії пройшов «День дисципліни» (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool