Кіровоградщина: це був не єдиний «рейд» крадія

Жовтень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

До Новомиргородського райвідділу міліції звернулися двоє жителів одного з сіл району та повідомили про крадіжки.

 У одного з селян викрали з магазину товар, інша місцева мешканка – позбулася домашньої птиці. Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 16-річний місцевий житель.
Попередньо встановлено, що під ранок хлопець, пошкодивши вікно, проник до приміщення магазину, що належить жителю одного з населених пунктів району, звідки викрав продукти харчування і напої. Та непоміченим втекти з місця події зловмиснику не вдалося. Власник магазину, побачивши злодія, намагався його наздогнати. Тим часом юнак викинув викрадене майно на город і подався геть.
Як з’ясувалося згодом, це був не єдиний «рейд» крадія тієї ночі. З території домоволодіння іншої односельчанки він поцупив кілька качок. Правоохоронці вилучили викрадену домашню птицю у знайомих зловмисника.
За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool