Кіровоградщина: раніше судима жінка зарізала свого знайомого

Серпень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 775 | Коментарі: 0

Як з’ясувалося, раніше жителька Новоархангельського району вже відбувала покарання у місцях позбавлення волі за спричинення тілесних ушкоджень своєму родичу. Наразі зловмисниці знову загрожує тюремне ув’язнення на строк до десяти років.

Повідомлення про подію надійшло до райвідділу міліції від жительки одного з населених пунктів. Жінка помітила біля подвір’я односельців закривавленого чоловіка і одразу ж викликала швидку та зателефонувала на «102».
Прибувши на місце, лікарі констатували смерть 24-річного потерпілого. Правоохоронці розпочали слідчі дії та затримали підозрювану у скоєнні кримінального правопорушення. Нею виявилася 36-річна раніше судима місцева мешканка.
Попередньо встановлено, що того вечора компанія з кількох жителів населеного пункту спочатку відпочивала біля водойми, а пізніше на подвір’ї одного з чоловіків. У ході розпиття алкогольних напоїв між родичкою господаря будинку та гостем виник конфлікт. Молодик начебто почав штовхати жінку, яка у відповідь ударила його ножем у живіт.
Поранений чоловік ще зміг вийти на вулицю, де його згодом і побачила місцева жителька. Та, оскільки вчасно потерпілому не було надано допомоги, він помер на місці.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, – повідомив в.о. начальника Новоархангельського РВ УМВС в області Ярослав Корецький. – Стосовно підозрюваної обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool