Кіровоградщина: пустощі хлопчика з вогнем спричинили пожежу

Червень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

Тривають літні канікули, тож багатьом батькам буде не зайве нагадати дітям про правила безпеки, інакше пустощі з вогнем або інші експерименти можуть призвести до поганих наслідків.

Так, 19 червня о 16:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сараю у с. Турія Новомиргородського району. На момент виклику вогнем було охоплено покрівлю будівлі площею 40 м кв, солому та сіно. Орієнтовно займання виникло близько півгодини тому. До господарчої споруди був прибудований дерев’яний сінник, тож вогонь розповсюдився доволі швидко. Прибувши на місце події, підрозділ державної пожежно-рятувальної частини №25 УДСНС в області ліквідував займання. Випадок став уроком для 8-річного винуватця пожежі. Фахівцями встановлено, що саме його пустощі з сірниками призвели до загоряння.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool