Кіровоградщина: пройшла акція «Податки без таємниць»

Жовтень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

У зустрічі взяли участь заступник начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Підлісний, голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук та голови сільських, селищних та міських рад Волинського, Бобринецького, Новгородківського, Компаніївського та Устинівського районів.

Метою заходу стало налагодження партнерських відносин між органами доходів і зборів та органами місцевого самоврядування, спрямованих на спільну роботу в напрямку забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів, здійснення контролю за додержанням суб‘єктами господарювання бюджетного, податкового та земельного законодавства, виявлення проблемних моментів у роботі та пошук шляхів щодо їх усунення.
„Пріоритети роботи органів доходів і зборів лишаються незмінними - удосконалення системи адміністрування податків, якісне обслуговування платників із застосуванням новітніх технологій, спрощення документообігу, мінімум витрат часу представникам бізнесу на спілкування із державою, і максимум – на основну діяльність. Як результат зростають надходження до бюджетів усіх рівнів. Так, від платників податків Долинської ОДПІ до місцевого бюджету за 9 місяців 2013 року надійшло 113,9 млн. грн., що майже на 11 млн. грн. або 10,6% більше ніж за січень-вересень 2012р.”, - зазначив під час виступу Олександр Підлісний.
Також посадовець звернув увагу присутніх, що з 1 жовтня 2013 року органи доходів і зборів України розпочали процедуру адміністрування єдиного соціального внеску. Відтепер звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування потрібно подавати не до органів Пенсійного фонду, а до Центрів обслуговування платників податків податкових інспекцій області.
Під час акції фахівці Головного управління Міндоходів області звернули увагу керівників органів місцевого самоврядування на координацію зусиль в напрямку забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів, підвищення рівня заробітної плати та недопущення її виплати, нижче мінімального рівня, вжиття спільних заходів щодо недопущення боргу по орендній платі за землю.
Наприкінці зустрічі голова обласної ради Микола Ковальчук зазначив, що органи місцевого самоврядування області налаштовані на подальшу співпрацю з органами доходів і зборів області та звернув увагу присутніх, що лише спільними зусиллями ми виконаємо ті завдання, що ставляться Президентом України та Урядом.

Прес-служба ГУ Міндоходів у
Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool