Кіровоградщина: правову оцінку діям лікаря Компаніївської ЦРЛ надасть прокуратура

Липень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

Реагуючи на поширену у ЗМІ інформацію, щодо ненадання лікарем Компаніївської ЦРЛ допомоги дівчинці, в якої згодом діагностували мікроінсульт, прокуратурою району ініційовано проведення перевірки роботи медичного закладу.

В ході її здійснення вказана інформація підтвердилася. Так, з’ясовано, що до пункту швидкої медичної допомоги Компаніївської ЦРЛ звернулась жінка з приводу поганого самопочуття її малолітньої дочки. Мати повідомила, що дитина, гуляючи на території домоволодіння, раптово впала з висоти власного зросту та почала скаржитися на біль у руці.
Огляд дитини провів лікар вказаної ЦРЛ, який не виявив у дитини патологічних змін та не призначив амбулаторне лікування.
Проте, мати, за власної ініціативи, привезла доньку до Кіровоградської обласної дитячої лікарні, де після проведення комп’ютерної діагностики останній поставили діагноз – порушення мозкового кровообігу (інсульт).
Наразі, наглядова перевірка триває. За її результатами буде надана правова оцінка діям лікаря Компаніївської ЦРЛ.

Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool