Кіровоградщина: працівники банку вкрали майже пів мільйона гривень

Вересень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

Прокуратура Олександрійського району завершує досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно старшого касира та касира одного з відділень АТ «Ощадний банк України», які привласнили майже 450 тис. грн.

На даний час слідчим прокуратури обом банківським працівникам вже оголошено про підозру у вчиненні ними кримінальних правопорушень передбачених ч.5 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.2 ст.200 (Незаконні дії з платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків), ч.3 ст.358 (Підроблення документів) КК України.
Днями обвинувачені та їх захисники зможуть ознайомитися з матеріалами досудового розслідування після чого обвинувальний акт буде направлено на судовий розгляд.
Нагадаємо, що кримінальну справу відносно двох банківських працівників було порушено правоохоронними органами минулого року за численними заявами ошуканих громадян. Виявилось, що старший касир та касир банку, вступивши у злочинну змову, шляхом підробки документів привласнили кредитні кошти мешканців району на загальну суму 285 тис. грн., без відома клієнтів банку зняли кошти з їх особових рахунків на загальну суму 54 тис. грн. та привласнили 106 тис. грн. комунальних платежів.
Оскільки слідчим відділом Олександрійського РВ УМВС розслідування здійснювалося не ефективно, а дієві заходи щодо з’ясування усіх обставин вчиненого злочину не вживались виникла необхідність змінити підслідність та визначити її за прокуратурою Олександрійського району.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool