Кіровоградщина: поліцейські викрили зловмисника у вчиненні серії крадіжок та наркозлочинах

Травень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

Доведено причетність жителя Новоархангельського району до 11 епізодів кримінальних правопорушень майнового характеру, а також до зберігання марихуани та надання помешкання для вживання наркотичних засобів.

Спочатку до відділення поліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл про крадіжку з домоволодіння. Слідчо-оперативна група виїхала на місце події, задокументувала факт злочину та зібрала первинні матеріали для подальшої роботи. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Працівники поліції провели низку оперативно-розшукових заходів, у результаті яких особу зловмисника встановили. Ним виявився раніше судимий 23-річний житель району. Як з’ясувалося у подальшому, загалом на рахунку злодія понад 10 фактів крадіжок майна з домоволодінь мешканців районного центру. Чоловік «прибирав до рук» інструменти, вироби з металу, техніка, посуд, мобільні телефони, рибальське знаряддя, одяг та інші особисті речі потерпілих.

Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили переважну більшість викрадених речей, які згодом було повернуто власникам.
Крім того, чоловіка викрили у зберіганні марихуани та наданні приміщення домоволодіння, в якому мешкав, для вживання наркотичних засобів.

У даний час матеріали кримінального провадження, розпочатого за ч. 2, 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ та ч. 1 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ, направлено до суду. За скоєне зловмиснику загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.

За матеріалами Новоархангельського відділення Голованівського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool