Кіровоградщина: оздоровлення та відпочинок дітей влітку 2012 року

Листопад 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

Влітку 2012р. в області працювало 560 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, з яких 7 позаміських закладів оздоровлення та 553 заклади відпочинку. Про це «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Протягом літніх канікул в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку області перебувало 54,8 тис. дітей, з яких оздоровилося 4,4 тис. дітей та відпочило 50,4 тис. дітей. Із загального числа дітей 53,7 тис. – діти з Кіровоградської області, 1,1 тис. – з інших регіонів України.
Відкрили найбільшу кількість дитячих закладів відпочинку та краще ніж інші подбали про відпочинок дітей у м.Кіровограді (41), Олександрійському (38), Новоукраїнському (35), Кіровоградському (32), Бобринецькому та Добровеличківському (по 31 закладу) районах.
Як і в попередні роки, приділялася особлива увага оздоровленню та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, особливих умов для оздоровлення. Влітку в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку області перебувало 9834 дитини з багатодітних та малозабезпечених сімей, 3260 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 1009 дітей-інвалідів, 733 дитини, потерпілі від наслідків Чорнобильської катастрофи. Найбільша чисельність дітей цих категорій відпочивали у закладах відпочинку з денним перебуванням.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool