Кіровоградщина: окремі капітальні видатки обласного бюджету складають майже 100 млн. грн.

Липень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 790 | Коментарі: 0

Про це йшлося під час апаратної наради в облдержадміністрації. Поточний стан справ у зазначеному напрямку аналізував начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Олександр Мільто.

За словами Олександра Мільто, загальний бюджетний інвестиційний ресурс, передбачений області з державного бюджету та окремих капітальних видатків обласного бюджету, складає 99,6 млн. грн. Станом на сьогоднішній день проведено 17 процедур закупівель, які дозволили підписати угоди генерального підряду та почати фінансування заходів будівництва. Всього у нинішньому році управлінням капітального будівництва у ролі замовника укладено 36 договорів підряду, 21 з них – на здійснення технагляду за будівництвом на об’єктах області за рахунок бюджетних коштів.
Перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Серпокрилов наголосив, що розвиток будівельної галузі, збільшення обсягів житлового будівництва є одним із пріоритетних завдань обласної влади.
- Серед пріоритетних завдань Президента України щодо розвитку будівельної галузі - надання державної підтримки певним категоріям громадян для будівництва або придбання житла. Реалізація ж такої програми, як "Доступне житло" стимулюватиме розвиток будівельної галузі загалом, - відзначив перший заступник голови ОДА.
Олександр Мільто перелічив об’єкти і заходи, роботи по яких виконуються за рахунок коштів із бюджету розвитку. Це, зокрема, капітальний ремонт гуртожитку № 1 медичного коледжу ім.Мухіна, реконструкція будівлі пральної під котельню Знам"янського професійного ліцею, а також виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво хірургічного корпусу лікарні швидкої медичної допомоги у м.Кіровограді.
Окремо він вказав, що з державного бюджету у поточному році фінансуватиметься реконструкція окремих корпусів обласної лікарні, І черга реконструкції обласного ЦДЮТ а також капітальний ремонт приміщень обласного госпіталю. При цьому, що стосується госпіталю, Олександр Мільто відзначив, що також там за окремим проектом проводяться ремонтні роботи діагностичного блоку, де буде встановлено томограф.
Згадав Віктор Серпокрилов і про прикре явище "довгобудів", яких в області нині нараховується більше 400. Він вказав на необхідність вивчення досвіду інших регіонів, де вже досягнуто у цьому напряму позитивних результатів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool