Кіровоградщина: ножове поранення у під’їзді

Жовтень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1182 | Коментарі: 0

31-річний чоловік приїхав до Кіровоградської області навідати дружину, з якою певний час вже не проживав разом.

Але, зустрівши нового знайомого жінки, ревнивець накинувся на нього із ножем. Підозрюваного працівники міліції затримали поблизу місця проживання, куди він втік після скоєного.
До Долинського райвідділу міліції з районної лікарні надійшло повідомлення про доставлення 31-річного жителя одного з сіл району з ножовими пораненнями.
Попередньо було встановлено, що тілесні ушкодження потерпілий отримав у під’їзді одного з будинків у районному центрі. На сходах чоловіка підстеріг житель сусідньої області, що приїхав до колишньої дружини. Одягнувши для конспірації чорну в’язану шапку з прорізами для очей, зловмисник наніс «супернику» три ножових поранення – у спину, шию та руку. Після чого втік з місця події. Потерпілого було доставлено до лікарні та прооперовано.
- Працівники карного розшуку, встановивши особу підозрюваного, вирушили на його пошуки до сусідньої області. Чоловіка затримали, коли він підходив до будинку, в якому мешкав. Там на нього вже чекали оперативники, – розповів начальник Долинського РВ УМВС в області Олександр Коцар.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від семи до 15 років. Наразі слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool