Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини по місту та області на 3 жовтня

Жовтень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 308 заяв і повідомлень громадян, з них 55 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 34-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що 23-річний знайомий чоловіка після розпиття спиртних напоїв викрав його мобільний телефон вартістю дві тисячі гривень. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Стала жертвою крадія і 53-річна жителька одного з сіл Устинівського району. Попередньо встановлено, що 23-річний непрацюючий односельчанин жінки проник до її будинку, звідки викрав мобільний телефон, придбаний у минулому році за 250 гривень. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні із травмами голови та хребта за допомогою звернулася 87-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження жінці наніс її 38-річний родич, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

До Знам᾿янського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 56-річної жительки обласного центру про те, що 38-річна родичка з їх спільного будинку у місті Знам’янка винесла та продала її особисті речі – зимову куртку, золоті сережки і каблучку, холодильник та комп’ютер. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool