Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Серпень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1098 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події
на 2 серпня 2012 року

Працівники Олександрійського міського відділу міліції за підозрою у скоєнні крадіжки затримали 33-річного раніше судимого місцевого жителя. Зловмисник проник до будинку 52-річного жителя районного центру та викрав телевізор, DVD-програвач і пилосос. За цим фактом порушено кримінальну справу. Частину викраденого вилучено.

На одній із вулиць обласного центру працівники батальйону патрульної служби зупинили 25-річного місцевого жителя, у якого виявили три шприци та кілька конвалют лікарських наркотичних засобів, які вилучені та направлені на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.

До Новоархангельського райвідділу міліції надійшло повідомлення із районної лікарні про те, що за допомогою із численними травмами обличчя звернувся 50-річний місцевий житель. Встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому під час сварки на ґрунті особистих неприязних відносин спричинив 49-річний житель одного із сіл району.

Працівники Олександрійського міського відділу міліції викрили у скоєнні злочину 20-річного місцевого жителя. Зловмисник підозрюється у викраденні мобільного телефону та грошей у сумі 250 гривень з квартири 33-річної жительки районного центру. За цим фактом порушено кримінальну справу. Речові докази вилучено.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool