Кіровоградщина: на Водохреща поліцейські посилять охорону публічного порядку

Січень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 601 | Коментарі: 0

19 січня у 114 населених пунктах області відбуватиметься Богослужіння у 143 культових спорудах та заходи у 59 місцях для купання.

За попередніми даними, участь у святкуваннях можуть взяти 29,5 тисяч громадян. До забезпечення правопорядку на прилеглих територіях буде задіяно більше 330 працівників поліції.

Безпосередньо у Кропивницькому проведення відповідних заходів заплановано у 16 церквах та 4 місцях для купання за участі близько 8 тисяч громадян. За дотриманням публічного порядку слідкуватимуть 40 поліцейських.
Працівники поліції звертаються до громадян із проханням ставитися один до одного з повагою і розумінням, не допускати порушень порядку, дотримуватися заходів безпеки та виявляти пильність.

Якщо ви помітили залишені без нагляду речі, підозрілі предмети чи осіб, поведінка яких викликає підозру щодо можливого вчинення ними протиправних дій, негайно інформуйте про це органи поліції за номером «102».

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool