Кіровоградщина: на вихідних поліцейські посилять охорону правопорядку

Липень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 751 | Коментарі: 0

У суботу та неділю на території області відбудуться два матчі чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги. За дотриманням публічного порядку під час проведення поєдинків слідкуватимуть майже 260 працівників поліції.

30 липня о 19.30 в обласному центрі команда "Зірка" прийматиме ФК "Зоря" (м. Луганськ). За попередніми даними, на матч завітають близько 7 тисяч глядачів. Понад 75 працівників поліції забезпечуватимуть правопорядок.

31 липня о 19.30 на КСК "Ніка" у м. Олександрії місцевий футбольний клуб "Олександрія" гратиме з ФК "Ворскла" (м. Полтава). Матч відвідають до 7 тисяч громадян. До охорони публічного порядку буде задіяно майже 180 поліцейських.

Правоохоронці звертаються до вболівальників із проханням під час проведення матчу бути толерантними, з повагою ставитися один до одного.

У разі виявлення підозрілих предметів та про усі випадки протиправних дій повідомляйте за номером «102».


За матеріалами управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool