Кіровоградщина: на цвинтарі спіймали крадіїв металу

Лютий 13, 2017 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, троє громадян автобусом дісталися до околиці одного з сіл Петрівського району, де з допомогою різаків по металу та молотка почали розбирати металеві конструкції на сільському кладовищі.

За цим заняттям їх і помітили правоохоронці. Тепер особи спілкуються зі слідчими. За наругу над могилами всім тьом зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

«Пригода сталася у пообідню пору вихідного дня. Поліцейські, які працювали на території села, помітили біля одного з кладовищ мікроавтобус. Підійшовши ближче, вони звернули увагу на водія, що зачинивши транспортний засіб просто пішки зібрався йти в напрямку поля. Така підозріла поведінка чоловіка змусила правоохоронців огледіти прилеглу територію. За кілька метрів від місця, де знаходився

51-річний чоловік, перебували двоє його знайомих, 22 та 24 років, які не помітили сторонніх, адже були зайняті тим, що розбирали металеві конструкції огорож із могил та демонтували металеві столи.
Неочікувана поява поліцейських змусила молодиків втікати, однак зрозумівши, що безслідно сховатися на території посеред засніженого поля у них шансів не багато, вирішили зупинитися і розповісти, для чого приїхали на кладовище», - повідомив начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України. За ці дії особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років. Нині підозрюваних перевіряють на причетність до скоєння інших подібних злочинів.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool