Кіровоградщина: на території приватних домоволодінь вогнеборці загасили 2 пожежі

Травень 12, 2021 | Новини | Переглядів: 901 | Коментарі: 0

12 травня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі залучались на гасіння пожеж споруд та майна громадян.

О 06:11 виникла пожежа на вул. Правли с. Сасівка Компаніївського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу там горіло 9 м2 господарчої споруди та автомобіля ВАЗ 2107 на території приватного домоволодіння. О 06:51 пожежу локалізовано та о 07:28 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 28-ї ДПРЧ смт Компаніївка.

О 17:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 20 м2 господарчої споруди та речей домашнього вжитку на території приватного домоволодіння по вул. Б. Хмельницького с. Новогригорівка Маловисківського району. О 17:59 пожежу було локалізовано та о 18:31 – ліквідовано. На гасіння залучались 3 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 34-ї ДПРЧ смт Смоліне.

В обох випадках загиблих чи травмованих не виявлено. Причини пожеж наразі з’ясовуються.
 
ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool