Кіровоградщина: на пожежі загинуло подружжя пенсіонерів

Грудень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1361 | Коментарі: 0

19 грудня 08:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в селі Цибулеве Знам’янського району.

Пожежу було ліквідовано місцевим населенням до прибуття підрозділів Управління ДСНС в області. На місці події виявлено тіла двох загиблих: власника будинку 1938 р.н. та його дружини 1928 р.н.

Причиною пожежі, у результаті якої вогнем також було пошкоджено домашні речі на площі 4 м2, фахівці вважають порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

До місця пожежі залучалось 1 відділення (5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки) 18-ї державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС в області.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool