Кіровоградщина: день народження ледь не став днем смерті

Травень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

23 травня о 18:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про трьох людей, які знаходяться у воді під дамбою водосховища у с.Войнівка та ледве тримаються.

Як з’ясувалося, троє молодих друзів святкували день народження 22-річного жителя Олександрії. Інший його одноліток пірнув до річки, та не розрахувавши своїх сил втрапив у течію, яка потягнула його до дамби. Двоє хлопців, що лишилися на березі, теж стрибнули у воду рятувати товариша. Проте, з води не могли вибратися вже втрьох, тримаючись за виступ, що всього за півтора метри від дамби. Двом хлопцям вдалося врятуватися власними силами, а от їх третій, 23-річний товариш, залишався у водоймі. Тим часом, очевидці події викликали рятувальників.
Прибувши на місце події, бійці державної пожежно-рятувальної частини №10 У ДСНС в області, подали відпочивальнику рятувальний круг з мотузкою, таким чином врятувавши його від загибелі. На місце події викликано швидку допомогу, медики визначили стан врятованого як задовільний.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool