Кіровоградщина: чоловіку загрожує строк до десяти років з конфіскацією майна

Січень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

На рахунку 30-річного чоловіка чотири такі факти. Молодику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

У ході проведення заходів, спрямованих на викриття злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, правоохоронці задокументували злочинну діяльність раніше неодноразово судимого місцевого жителя, який збував наркотичні засоби.
Під час санкціонованого обшуку у домоволодінні чоловіка працівники міліції вилучили ін’єкційні шприци з речовиною коричневого кольору, зовні схожою на опій.
Вилучене міліціонери направили на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в області.
– За цими фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) – повідомив заступник начальника Знам’янського МВ УМВС України в області Сергій Котига. - За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool