Кіровоградщина: чоловік отримав проникаюче ножове поранення

Травень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Сварка двох мешканців міста Світловодська закінчилася для старшого отриманням ножового поранення. Молодшому за вчинене загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

Напередодні вихідних до Світловодського міськвідділу міліції вночі надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію 34-річного місцевого жителя. У потерпілого діагностували травму голови та проникаюче ножове поранення живота з ушкодженням внутрішнього органу.
Чоловік розповів правоохоронцям, що став жертвою нападу невідомих осіб. Начебто на вулиці компанія незнайомців попросила у нього цигарку. Потім він отримав удар по голові та знепритомнів, а коли отямився – виявив на тілі рану.
Втім, поки потерпілого оперували, працівники міліції вирушили за адресою, звідки його було доправлено до медичного закладу. Як з’ясували оперативники, саме у квартирі 26-річного місцевого жителя і сталася подія.
До господаря помешкання прийшов знайомий. Обидва чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння і згодом між ними виникла сварка. Спочатку молодший ударив старшого скляною банкою по голові. Потім наніс удар ножем в область живота.
- З місця злочину правоохоронці вилучили речові докази та направили їх на дослідження, – повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок. – Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool