Кіровоградщина: БТР від шахти

Квітень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1019 | Коментарі: 0

В кінці квітня на Смолінській шахті ДП «СхідГЗК» для бійців 34-го батальйону 57 бригади, яка дислокується в Кіровограді було передано капітально відремонтований БТР, який повернувся з зони АТО.

Ремонт, вартістю близько 70 тисяч гривень, було здійснено за півтора місяці силами фахівців автотранспортної дільниці Смолінської шахти за фінансової підтримки фермерів та підприємців Маловисківського району та селища Смоліно.
Це вже не перша бойова машина, яку тут відремонтували. Як розповів начальник автотранспортного господарства шахти В. Ткаченко, раніше їм доводилося ремонтувати військовий тягач та відновлювати два УАЗи швидкої допомоги для батальйону «Айдар». Одна з «швидких» пізніше була знищена прямим попаданням з ворожого танку, на щастя, екіпаж встиг вчасно покинути машину…
Побував в бувальцях під Горлівкою і відремонтований БТР. Його приймав колишній працівник Смолінської шахти, командир 3-го мотопіхотного взводу 34 батальйону Костянтин Цимбал, який пішов в ЗСУ добровольцем. Він розповів, що цей БТР брав участь в боях, зокрема екіпажу вдалося знешкодити дві «Газелі», які перевозили боєприпаси для сепаратистів. Тепер, коли « сію колісницю», як сказав при освячені о. Роман, відремонтували, у тому числі обидва двигуни, бойова машина буде використовуватись в якості вогневої точки.
Сергій Полулях.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool