Кіровоградщина: 4 чоловіка заблукали на льоду Кременчуцького водосховища

Січень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

26 січня о 20:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на льоду Кременчуцького водосховища у Світловодському районі не можуть знайти дорогу до берега четверо рибалок.

Як з’ясувалося, чоловіки приїхали на зимову рибалку з м.Олександрії та через темну пору доби заблукали.
Отримавши повідомлення, до місця події (біля с. Сатаєво Світловодського району) прибуло водолазно-рятувальне відділення на аероглісері «Пегас» та відділення на аварійно-рятувальному автомобілі державної пожежно-рятувальної частини №17 У ДСНС в області. Вже о 01:45 пошуки успішно завершилися – чоловіки перебували на кризі водосховища за 4 км від с. Максимівка Полтавської області. Там їх знайшли рятувальники та допомогли дістатися до берега. Завдяки оперативним діям рятувальників рибалки залишилися неушкодженими.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool