Кіровоградець відпочив за вкрадені гроші

Червень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у крадіжці 23-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Наприкінці травня до відділу міліції звернувся працівник одного із приватних підприємств та повідомив, що зі службового кабінету було викрадено кілька тисяч гривень.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні цього злочину. Ним виявися місцевий житель, що працював охоронником на підприємстві, та за дивним збігом обставин після зникнення грошей і сам перестав з’являтися на роботі.
Під час опитування колег підозрюваного оперативники з’ясували, що чоловік мав ключі від окремих приміщень, тому міг відімкнути двері службового кабінету і забрати із шухляди робочого столу кошти.
За місцем проживання правоохоронці кіровоградця не виявили. Лише вдалося дізнатися, що він кудись поїхав.
Та згодом працівники міліції все ж затримали підозрюваного. Своєї вини молодик не заперечував і навіть пообіцяв повернути кошти. За його поясненням, перебуваючи на зміні, він захотів випити чаю. У пошуках напою зайшов до одного із кабінетів, відкрив шухляду, там побачив гроші і не зміг утриматися, щоб не привласнити їх.
Маючи в кишені кілька тисяч гривень, кіровоградець вирушив на південь країни, аби відпочити поближче біля моря…
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool