Кіровоград: зустрічі у креатив-лабораторії

Липень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1138 | Коментарі: 0

Не припиняються і влітку зустрічі умілих рученят, що проходять під час шкільних канікул у креатив-лабораторії бібліотеки-філії №4.

Учасники клубу «Світ захоплень» разом з його керівником - майстринею Аллою Молдавану навчають усіх охочих створювати різноманітні оригінальні речі власноруч, як то кошики для квітів зі звичайних газет, чарівні троянди з атласних стрічок, топінарій, який ще називають деревцем щастя, та безліч інших цікавинок. А нещодавно дітлахи почали опановувати техніку квілінга, виготовляючи різнокольорову скриньку.

До речі, обдаровані, талановиті, ординарі та творчі діти завжди у центрі уваги нашої бібліотеки. Вони беруть участь у майстер-класах, піар-акціях, творчих конкурсах, а також ми разом відзначаємо свята, влаштовуємо фольклорні посиденьки, творчі зустрічі тощо.
Бібліотекарі допомагають дітям збагачуватися новими знаннями, вчать творчо мислити, реалізовувати свою уяву, фантазію та залучають до культурних і літературних цінностей.
Тож, якщо Ви бажаєте цікаво провести своє дозвілля, вибрати цікаву книгу, знайти нових друзів, а також навчитися створювати цікаві речі своїми руками, будемо раді бачити Вас у нашій бібліотеці.

Чекаємо на Вас:
Вівторок-П’ятниця – 11-18
Субота – 11-17
Неділя, Понеділок – Вихідні дні

Останній робочий день місяця – санітарний
Бажаємо приємного перебування у нашій бібліотеці!

Наша адреса: м. Кіровоград, вул. Яновського,60
Email-адреса: centlib.f04@qmail.com

Запрошуємо на свій блог «Творчість і бібліотека»: http:bibliotekafilia4.blogspot.com

Завідуюча бібліотеки-філії №4 Ірина Абрамова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool