Кіровоград зустрічатиме новий рік з новим міським бюджетом (фото)

Грудень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1264 | Коментарі: 0

Відбулося друге засідання 21-ої сесії Кіровоградської міської ради. Головним в порядку денному засідання стояло питання про затвердження міського бюджету на 2013 рік.

Характеризуючи майбутній бюджетний рік, начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова відзначила, що формування проекту міського бюджету на 2013 рік здійснювалось на основі вимог Бюджетного кодексу України, Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», прийнятого 6 грудня поточного року.
Загальний обсяг доходів міського бюджету на 2013 рік прогнозується у сумі 845,0 млн. грн., у тому числі доходи загального фонду – 760,7 млн. грн., спеціального фонду – 84,3 млн. грн.
По загальному фонду передбачені: дотація вирівнювання з державного бюджету – 132,5 млн. грн., субвенцій з державного бюджету – 269,3 млн. грн.. В запропонованому проекті рішення обсяг податкових та неподаткових надходжень міського бюджету на 2013 рік передбачений в розмірі 355,4 млн. грн., що на 14,6% більше очікуваних 2012 року.
Податок на доходи фізичних осіб планується у сумі 296,7 млн. грн. Порівняно з очікуваними надходженнями 2012 року збільшення цього податку прогнозується до плану цього року на 10%.
Плата за землю прогнозується у сумі 47,1 млн. грн., в т. ч. земельний податок – 13,8 млн. грн., орендна плата – 33,4 млн. грн.. Заплановано зростання плати за землю на 9,7 % порівняно з очікуваними надходженнями 2012 року.
Надходження по місцевих податках і зборах на 2013 рік визначені відповідно до положень Податкового кодексу України у сумі 5,5 млн. грн., у т. ч. збір за провадження деяких видів підприємницької діяльності – 5,5 млн. грн., туристичний збір – 30,0 тис. грн.. В цілому планується зростання місцевих податків на 6,8 % порівняно з очікуваними надходженнями поточного року.
Плата за оренду цілісних майнових комплексів та іншого майна, що у комунальній власності, визначена у сумі 3,8 млн. грн., надходження адмінштрафів 112,4 тис грн.. Інші надходження від плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів прогнозуються у сумі 1,5 млн. грн..
Спеціальний фонд міського бюджету у сумі 74,7 млн. грн. сформовано за рахунок:
власних коштів закладів освіти, охорони здоров’я, культури та інших бюджетних установ, які передбачено у сумі 35,1 млн. грн.;
надходжень до дорожніх фондів – 1,9 млн. грн., в тому числі: збору за першу реєстрацію транспортного засобу – 1,6 млн. грн. та збору з провадження торговельної діяльності нафтопродуктами – 280,0 тис. грн., які планується направити на ремонт та утримання доріг;
надходжень до фонду охорони навколишнього природного середовища – 1,3 млн. грн., в тому числі : екологічного податку - 1,0 млн. грн. та грошових стягнень до міського фонду охорони навколишнього природного середовища – 77,4 тис. грн., які направляються на природоохоронні заходи місцевого значення.
Бюджет розвитку на 2013 рік сформовано у сумі 36,2 млн. грн., що на рівні очікуваних 2012 року, у тому числі за рахунок надходження коштів від єдиного податку – 30,4 млн. грн., відчуження майна – 2,8 млн. грн., продажу землі – 2,5 млн. грн..
Також у міському бюджеті передбачено субвенцію з державного бюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності міста 9,6 млн. грн., в тому числі по міському бюджету – 9,5 млн. грн., бюджету селища Нового 157,1 тис. грн..
В цілому планується зростання доходів спеціального фонду міського бюджету ( без субвенцій з державного бюджету) на 5,2 % порівняно з уточненим планом 2012 року.
Депутатський корпус більшістю голосів підтримав запропонований проект міського бюджету на 2013 рік.

джерело

Кіровоград зустрічатиме новий рік з новим міським бюджетом (фото)

Кіровоград зустрічатиме новий рік з новим міським бюджетом (фото)

Кіровоград зустрічатиме новий рік з новим міським бюджетом (фото)

Кіровоград зустрічатиме новий рік з новим міським бюджетом (фото)

фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool