Кіровоград: зустрічаємо «Диво- птаха»

Липень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

Цього року українські міста вдруге готували свої сувеніри для фестивалю «Парад вишиванок», який проходитиме у День незалежності України в Києві. Якщо торік вони розмальовували гігантські писанки, то цього року – велетенських диво-птахів, які стануть символами фестивалю.

Цього року місто-переможець отримає винагороду в 75 тисяч грн. та забере всю колекцію «диво-птахів» до свого міста для експозиції протягом одного року. Потім колекцію розмістять у Національному природному парку «Гуцульщина» на Івано-Франківщині.
У 2012 році Кіровоград став переможцем у номінації «Краща диво-писанка», то ж цього року команда наших майстрів була сповнена натхнення, творчої наснаги та охоплена бажанням створити щось надзвичайно особливе.

Міська влада запрошує  6 серпня о 10.00 усіх бажаючих приєднатися та підтримати маленьких кіровоградців, які будуть завершувати роботу над оформленням «Диво-птаха», що зовсім скоро помандрує до столиці, щоб вдруге принести нашому місту перемогу!

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool