Кіровоград: зустріч з керівниками релігійних організацій міста (ФОТО)

Липень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

23 липня секретар міської ради Ігор Волков зустрівся з керівниками релігійних організацій міста Кіровограда.

Ігор Волков привітав учасників зустрічі зі святом та побажав всім добробуту в кожному домі, здоров’я на багато мирних і щасливих років.
З нагоди свята Ігор Волков вручив священнослужителям відзнаки Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету
За вагомий особистий внесок у розвиток духовного життя мешканців міста, активну соціально значущу діяльність та з нагоди 1025 річчя хрещення Київської Русі Почесну грамоту Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету отримав протоієрей євгеній Назаренко, в.о. настоятеля свято – Успенського храму міста Кіровограда.
Грамотою Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету нагороджено юрія Демідова, пастора Незалежної релігійної громади християнської харизматичної церкви “Перемога”.
Подяками Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету відзначені арімандрит Даніїл, настоятель Свято – Покровського храму та Микола Шутяк, секретар Кіровоградської єпархії УПЦ КП.
Під час зустрічі також була продемонстрована презентація сучасного стану релігійного життя обласного центру, яку провела начальник відділу з питань внутрішньої політики Надія Грищенко.
За її інформацією, релігійна мережа міста станом на 01 липня 2013 року нараховує 78 релігійних громад. При широкому конфесійному розмаїтті провідні позиції в релігійному житті займає християнство: 63 громади, 81% від загальної кількості, в основу своєї діяльності поклали християнське віровчення .
Релігійне життя, відзначила Надія Грищенко, відрізняється в цілому стабільністю, мирним існуванням різних конфесій. Не зафіксовано фактів порушення вимог чинного законодавства на релігійному ґрунті, проявів міжконфесійного протистояння або втручання представників різних релігійних конфесій у справи інших.

за матеріалами

фото Ігоря Філіпенка.

Кіровоград: зустріч з керівниками релігійних організацій міста (ФОТО)

Кіровоград: зустріч з керівниками релігійних організацій міста (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool