Кіровоград: зустріч в атмосфері довіри та взаєморозуміння

Серпень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

На минулому тижні відбулася зустріч заступника начальника Кіровоградської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Оксани Єфімович з представниками юридичних осіб на тему ”Роз’яснення норм податкового законодавства з екологічного податку”.

Також Оксана Володимирівна повідомила присутніх, що згідно доручення Прем’єр-міністра Яценюка А.П. від 18.07.2014 року №27376/0/1-14 в Україні буде створено Службу фінансових розслідувань, яка поєднуватиме контрольно-перевірочні функції та функції досудового розслідування у сфері запобігання та боротьби з економічними правопорушеннями і закликала долучитись до громадського обговорення. “Ваші пропозиції, зауваження, ідеї щодо діяльності Служби фінансових розслідувань ляжуть в основу майбутнього законодавчого акту, який має з’явитись у вересні цього року” - зазначила О.Єфімович.
Наприкінці зустрічі були надані ґрунтовні відповіді на запитання, що надходили під час заходу. Зустріч пройшла в атмосфері довіри та взаєморозуміння.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool