Кіровоград: зустріч із платниками податків

Січень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 1019 | Коментарі: 0

Новації законодавства відбулися вагомі, то темою обговорення із платниками податків Кіровоградського району й стали питання податкового компромісу.

З 17 січня 2015 року набув чинності Закон України від 25.12.2014 року № 63-VIII "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей уточнення податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість у разі застосування податкового компромісу", тобто режим звільнення від юридичної відповідальності платників податків та/або їх посадових (службових) осіб за заниження податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та/або податку на додану вартість за будь-які податкові періоди до 1 квітня 2014 року з урахуванням строків давності, встановлених статтею 102 Податкового кодексу України.

Круглий стіл провела заступник начальника – начальник Кіровоградського відділення Кіровоградської ОДПІ Оксана Біловодська.
Присутні обговорили також зміни до ПКУ внесені Законом України “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи ” від 28.12.14 р. №71-VIII .
На закінчення зустрічі Оксана Біловодська нагадала присутнім про необхідність відмови від виплати заробітної плати у ”конвертах ”, рівномірно сплачувати податкові зобов'язання і не порушувати строки сплати таких зобов'язань.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool