Кіровоград: зниклого неповнолітнього знайшли у Закарпатській області

Липень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Зниклого 16-річного хлопця розшукали у Закарпатській області. Він саме їхав до приятеля, який гостював у родички.

28 липня близько 17.00 до Кіровоградського міськвідділу міліції звернулася місцева жителька. Жінка розповіла, що її неповнолітній син, взявши мобільний та гроші, 25 липня пішов з дому і не повернувся.
Правоохоронці одразу встановили коло знайомих підлітка і зв’язалися з ними. Один з товаришів зниклого, який нещодавно поїхав до бабусі на Західну Україну, повідомив, що друг збирався навідатися до нього у гості.
Отримавши інформацію, працівники міліції в одному з райцентрів Закарпатської області з допомогою місцевих колег розшукали таксиста, який розповів, що справді бачив у місті схожого за описом хлопця. Після цього місце перебування зниклого швидко встановили. «Мандрівника» доправили до міліції, а потім передали родичці друга.
У цей час кіровоградські правоохоронці зателефонували матері втікача і повідомили, що він знайшовся. Жінка зв’язалася з сином, а також домовилася з родичами його товариша, що хлопець на деякий час таки залишиться відпочивати на Закарпатті.
Кіровоградка подякувала правоохоронцям за допомогу та забрала заяву.

За матеріалами ВКМСД УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool