Кіровоград: злочинці «полювали» на перехожих

Червень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

Зловмисники нападали на жінок і зривали з них золоті ланцюжки з підвісками. За декілька годин троє підозрюваних, віком від 17 до 20 років, встигли «розжитися» на кілька тисяч гривень.

За такі дії особам загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Наприкінці минулого тижня до Кіровоградського міського відділу міліції із заявами про пограбування звернулося кілька місцевих жительок. Потерпілі розповідали, що у світлу пору доби, коли вони поверталися з роботи додому, до них підходили молоді люди, які зухвало, дивлячись у вічі, зривали з ший золоті ланцюжки. Подібні дії займали у грабіжників менше хвилини. Після цього злодюжки чимдуж бігли з місця пригоди. Поки жертва встигала вгамувати емоції та звернутися до міліції, спритники якнайшвидше проводили «оборудку» з купівлею-продажем краденого золота – за вартістю на третину нижчою від справжньої ціни. Таким чином позбулися своїх прикрас семеро перехожих.
Затримати злодюжок працівникам міліції вдалося вже наступного дня. Як з’ясувалося, двоє молодих людей, віком 20 та 19 років, мешкали в Новоукраїнському районі, що на Кіровоградщині, їх юному товаришу, який проживав у обласному центрі, виповнилося лише 17.
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України «Грабіж», – розповідає начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Куценко. – За такі дії особам, двоє з яких вже мають судимість за крадіжки, загрожує тюремне ув’язнення на строк від чотирьох і до шести років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool