Кіровоград: злочини та події на 28 січня

Січень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 359 заяв і повідомлень громадян, з них 52 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новгородківського райвідділу міліції надійшла заява представника відділення підприємства зв’язку про крадіжку. Попередньо встановлено, що 54-річний місцевий житель викрав близько 180 метрів телефонного кабелю на одній з вулиць районного центру. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про пограбування. Попередньо встановлено, що 44-річний чоловік без постійного місця проживання шляхом ривка відкрито заволодів пакетом з продуктами харчування місцевого жителя. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Маловисківського райвідділу міліції звернулася жителька одного з сіл із заявою про крадіжку майна у її родича. Попередньо встановлено, що 28-річний односелець викрав бензопилу, яку чоловік залишив без нагляду. Викрадене вилучено та повернуто власнику.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool