Кіровоград: злочини та події на 21 січня

Січень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 782 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 382 заяви і повідомлення громадян, з них 74 з ознаками кримінальних правопорушень.

В одному з супермаркетів обласного центру відбулося спрацювання сигналізації. Прибувши на місце події, працівники Державної служби охорони виявили 72-річну місцеву жительку, яка намагалася пронести повз касу, не розрахувавшись, рибний продукт вартістю понад 170 гривень. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Петрівського райвідділу міліції звернулася 45-річна місцева жителька із заявою про викрадення автомобіля. Попередньо встановлено, що 35-річний житель одного з сіл незаконно заволодів транспортним засобом жінки, що знаходився на дорозі у населеному пункті. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Долинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з населених пунктів між двома чоловіками виникла бійка. Попередньо встановлено, що у господарському приміщенні 24-річного місцевого жителя раніше судимий 40-річний односелець завдав йому травми у вигляді непроникаючої колотої рани.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool