Кіровоград: завдяки прокурорському реагуванню на користь дітей відшкодовано 181 тис. грн., до дисциплінарної відповідальності притягнуто 9 посадовців

Вересень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

На черговій сесії Кіровоградської міської ради про стан законності та результати діяльності органів прокуратури м. Кіровограда поінформував депутатів та громадськість заступник прокурора міста Сергій Салюк.

Підводячи підсумки роботи органів прокуратури міста, заступник прокурора міста зазначив, що упродовж поточного року прокуратурою міста вживалися організаційні та практичні заходи, спрямовані на підвищення ефективності роботи правоохоронних органів по боротьбі зі злочинністю, забезпечення законності і правопорядку в місті, додержання конституційних прав і свобод громадян та захисту інтересів держави.
За словами Сергія Салюка, помітні позитивні зрушення щодо діяльності прокуратури міста із захисту конституційних прав і свобод громадян, зменшилася заборгованість по заробітній платі.
Також заступник прокурора міста зазначив, що завдяки прокурорському реагуванню на користь дітей відшкодовано 181 тис. грн., до дисциплінарної відповідальності притягнуто 9 посадовців органів контролю, розпочато 3 кримінальні провадження. Крім того, на захист прав інвалідів розпочато одне кримінальне провадження зі встановленими збитками понад 600 тис. грн., яке наразі розслідувано та скеровано до суду.
За документами прокурорського реагування безпосередньо до бюджету відшкодовано 1,5 млн. грн. та 53 млн. грн. – у сфері паливно-енергетичного комплексу, за актами прокурорського реагування попереджено незаконне надання 1211 га земель, ще 175 га земель реально повернуто за поданнями прокурора.
Підводячи підсумки Сергій Салюк акцентував увагу на тому, що вжиті заходи координаційного характеру з метою належного функціонування правоохоронних органів з урахуванням вимог оновленого кримінального процесу призвели до зменшення зареєстрованих злочинів на території міста.
Прес-служба прокуратури міста Кіровограда
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool