Кіровоград: за три дні роботи «АгроЕкспо» виставку відвідали біля 12000 людей

Жовтень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1182 | Коментарі: 0

З 3 по 5 жовтня в Кіровограді вперше проходила Всеукраїнська агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки «АгроЕкспо».

У заході взяли участь 344 компанії, експозиції яких зайняли сумарну площу 31000 м². В цілому площа відкритого майданчика для статичних експозицій, включаючи проїзди, становить 36000 м², площа парковки для легкових автомобілів учасників та гостей – більше 27000 м², площа поля для демонстраційних показів - 20000 м². На сьогодні «АгроЕкспо» - найбільший профільний виставковий захід в Україні.
Загальна кількість відвідувачів виставки за три дні роботи склала біля 12000 людей, в першу чергу – аграріїв з Кіровоградської, Черкаської, Полтавської, Миколаївської, Херсонської, Одеської, Вінницької, Запорізької, Харківської областей, Криму та інших регіонів України, а також гостей з Німеччини, Російської Федерації, Молдови, Республіки Білорусь та інших країн світу та СНД.
Організаторами виставки є: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Асоціація підприємств-виробників техніки і обладнання для агропромислового комплексу «Украгромаш», Всеукраїнська спілка громадських організацій «Українська асоціація аграрних інженерів». Захід відкривав Президент України Віктор Янукович.
Серед інших учасників, участь в «АгроЕкспо» взяли:
- 28 вітчизняних машинобудівних підприємств (сумарна площа експозицій – 7590 м²), зокрема: Харківський тракторний завод, Херсонський машинобудівний завод, Індустріальна група УПЕК, «Червона зірка», група підприємств «Гідросила», «Білоцерківмаз», Південний машинобудівний завод, «Богуславська сільгосптехніка», «Уманьферммаш», «Велес Агро», «Сімферопольсільмаш», «Хмельниксільмаш», Бердянський завод сільгосптехніки, «Галещина машзавод», «Бердянські жатки» та ін.
- 26 навчальних закладів та науково-дослідних установ (сумарна площа експозицій – 1550 м²), зокрема: Механіко-машинобудівний інститут НТУУ «КПІ», Національний університет біоресурсів і природокористування України, Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара, УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого, Інститут механізації та електрифікації сільського господарства, Всеукраїнський Науковий Інститут Селекції та ін.
Участь у виставці взяли найпотужніші дилерські компанії з продажу сільгосптехніки, які діють на території України, зокрема: «Агроресурс», «Техноторг», «Укравтозапчастина», «Амако», «Цеппелін Україна», «Приват Лізинг», «Новофарм» та ін.
Загалом на експозиціях виробників і дилерських компаній були представлені техніка та обладнання 380 брендів, зокрема: John Deere, New Holland, Case IH, Kuhn, Horsch, Great Plains, Tecnoma, Maschio Gaspardo, «МТЗ-Білорус», «Гомсільмаш», «Ростсільмаш», Faresin, Amity та ін.
Загальна кількість відвідувачів виставки за три дні роботи склала біля 12000 людей, в першу чергу – аграріїв з Київщини, Полтавської, Херсонської, Черкаської, Одеської, Вінницької, Миколаївської, Запорізької, Харківської областей, Криму та інших регіонів України.
Всі три дні роботи виставки на демонстраційному полі відбувалися покази сільгоспмашин у роботі.
За участі навчальних та науково-дослідних закладів і їх партнерів в рамках «АгроЕкспо» пройшов ряд науково-практичних семінарів, конференцій та круглих столів на теми: «Випробування тракторів і сільськогосподарських машин: нові вимоги та нормативні акти», «Енергоощадність та ефективність механізованих технологічних процесів та систем виробництва продукції рослинництва», «Презентація можливостей застосування авіації в агропромисловому комплексі», «Техніко-технологічне забезпечення виробництва молока високої якості», «Техніка і обладнання для виробництва та використання поновлюваних джерел енергії в сільськогосподарському виробництві», «Підготовка інженерів-машинобудівників сільськогосподарської техніки у вищих навчальних закладах України» та ін.
Всеукраїнська агропромислова виставка «АгроЕкспо» буде проводитись щорічно. У 2014 році організатори планують зберегти політику доступності цін для вітчизняних учасників-виробників сільгосптехніки та обладнання, а також збільшити виставкову площу для статичних експозицій до 40000 м², а площу парковки – як мінімум, до 30000 м², планується також розвивати виставкову інфраструктуру для організації експозицій підприємств тваринництва.

читайте : В Кировограде открылась агропромышленная выставка (фоторепортаж)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool