Кіровоград вшановує своїх медичних працівників

Червень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1217 | Коментарі: 0

Шановні медичні працівники!

Прийміть найщиріші й найсердечніші привітання у день вашого професійного свята.

Є в нашому житті речі, цінність яких не можливо виміряти. Серед них найдорожчі – це життя і здоров’я. Тому професія медичного працівника є найгуманнішою й найшанованішою в суспільстві, адже саме люди в білих халатах готові щомиті вступити в боротьбу з болем,  недугами, травмами і навіть кинути виклик смерті, не рахуючись з часом, умовами, перешкодами та власними інтересами.

Висловлюємо слова безмежної вдячності лікарям і медсестрам, фельдшерам і санітарам, які усе своє життя залишаються вірними клятві Гіппократа. Низький уклін усім вам, хто носить білі халати, хто дарує надію, позбавляє страждань, повертає до повноцінного життя.

Бажаємо вам міцного здоров’я, терпіння, радості, людської шани й вдячності. Хай у ваших серцях вистачає тепла, чуйності й милосердя для зцілення й порятунку ще не одного життя. Хай мир і спокій панують у ваших родинах, збуваються найзаповітніші мрії, втілюються найсміливіші проекти.

Миру і добра вам! Зі святом!

Прокурор Кіровоградської області Сергій Жолонко

Начальник У ДСНС України у Кіровоградській області Віктор Федорчак

Начальник Управління СБУ в Кіровоградській області Сергій Шульга

Начальник У МВС України в Кіровоградській області Анатолій Вітюк

 



 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool