Кіровоград: виправна колонія буде шити державні прапори

Вересень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

13 вересня 2014 року, адміністрацією Петрівської виправної колонії управління ДПтС України в Кіровоградській області(№49) було заключено договір з Кіровоградською швейною фабрикою «Зорянка», щодо надання послуг з пошиття державних прапорів, кількістю сім тисяч одиниць.

Кожен народ має свої священні символи, котрі уособлюють його самобутність, національну єдність. Вони покликані підносити дух нації у боротьбі за свободу, національну самоідентифікацію та самоутвердження, за власну самостійну державу.
Україна як суверенна держава має власні державні символи, серед яких прапор — синьо-жовте полотнище.
З давніх-давен українська земля була хліборобським краєм. Блакитне небо над золотою нивою — ось який прекрасний зміст нині вкладає у національні кольори кожен українець-патріот.
Наталія Бурлак,
Петрівська виправна колонія (№49)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool