Кіровоград: вихованці «Оленки» здійснили повчальну мандрівку

Грудень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 975 | Коментарі: 0

Навчанню маленьких громадян правилам безпеки рятувальники Кіровоградщини приділяють значну увагу, адже від цього залежить наскільки захищеним буде майбутнє дітей. Щоб виховати всебічно розвинених дітей, у Кіровоградському дитячому садочку «Оленка» теж відводять чільне місце питанню безпеки малюків

З цією метою адміністрація закладу організувала вихованцям садочка зустріч з фахівцями пожежно-рятувальної служби, які провели гру-змагання «Безпечна мандрівка». На дошкільнят чекала цікава подорож до казкової Країни безпеки на пожежному автомобілі, який змайстрували та випробували тут же у залі самі малюки, і навіть просушили та згорнули пожежні рукави по закінченню гри.

Зупинка за зупинкою подорожували вихованці садочку: на одній із них у формі загадок з’ясували, куди поспішає пожежний автомобіль, коли із сиреною мчить вулицями міста, на іншій - дізнались для чого потрібен протигаз та навчились його одягати. На зупинці «Загадкова торбинка» діти розмірковували про те, що предмети, які оточують нас щодня, бувають корисними і небезпечними й іноді можуть призвести до біди. У якості заохочення за правильні відповіді та участь у конкурсах дітки отримали подарунки на згадку про Службу порятунку.

Саме у молодшому шкільному віці закладається модель майбутньої поведінки людини у соціумі та у сім’ї. І висловлені дітьми думки доводять, що підростаюче покоління з кожним роком починає відповідальніше ставитись до питань власної безпеки. Для вихованців «Оленки» зустріч видалась надзвичайно цікавою, тому рятувальники та педагоги переконані, що подарували дітям не лише цікавий тематичний захід, а й знання, які обов’язково стануть їм у нагоді.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool