Кіровоград: вихованці дитячого будинку отримали подарунки від шефів (ФОТО)

Грудень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1511 | Коментарі: 0

Оскільки діти у цьому закладі вже порівняно дорослі, тож і в якості «гостинців» для них приготували не лише солодощі, а й подарункові сертифікати в магазин спортивного одягу номіналом по 500 гривень кожен.

Привітати підшефних та вручити їм подарунки, на які вони так чекали, до закладу прибули заступник начальника Головного управління Національної поліції області Олександр Скляревський та начальник управління карного розшуку області Володимир Хвостов.

- Минулого разу під час нашої зустрічі ми домовилися про те, що найближчим часом бачитимемося знову. Я сьогодні із задоволенням скористався вашим запрошенням, – сказав звертаючись до дітей Олександр Васильович. - Радий бачити усіх в день такого прекрасного і світлого свята в хорошому настрої, сподіваємося, що він стане ще кращим. Тому за рішенням колективу карного розшуку області сьогодні ми передаємо вам наші подарунки. Бажаємо, аби усі ви були успішними в навчанні, здоровими та щасливими. Гарних свят!

Подякувавши за подарунки, діти зізналися, що підуть купувати для себе одяг вже в найближчі дні і обов’язково разом, адже почуваються один одному рідними, як одна велика родина.

Діти запросили поважних гостей до столу на чай зі святковим короваєм та із задоволенням поділилися своїми планами на свята.
«Дуже важливо мати бажання комусь допомогти. Ми розуміємо, що для них дорожча від подарунків – звичайна підтримка, увага та турбота. Та найважливіше – ми ж друзі! Обіцяємо, що будемо поруч і товаришуватимемо завжди!», - запевнив Олександр Скляревський.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool