Кіровоград: відкрито термінали самообслуговування для різних банків

Жовтень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1309 | Коментарі: 0

Кіровоградці, власники пластикових карток будь-яких банків України чи іноземних держав, відтепер можуть отримати найпопулярніші банківські послуги через термінали ПриватБанку.

ПриватБанк відкрив можливість проведення операцій через мережу своїх терміналів самообслуговування власникам пластикових карток MasterCard, Visa будь-яких українських та іноземних банків. Як повідомили в банку, раніше клієнти інших банків могли оплачувати рахунки через термінали самообслуговування ПриватБанку лише готівкою. Тепер для обслуговування за допомогою пластикової картки іншого банку досить підтвердити вхід, ввівши пароль, який буде відправлено на мобільний телефон.

"У будь-якому нашому терміналі можна оплатити комунальні рахунки, поповнити телефон, здійснити переклад або купити квиток за допомогою картки будь-якого банку, - каже керівник Департаменту розвитку банкоматної та термінальної мережі ПриватБанку Ігор Мєлков. - Розплачуватися карткою через термінал набагато зручніше і швидше, ніж готівкою".

На сьогодні в Україні працює більше 9300 терміналів самообслуговування ПриватБанку, встановлених як в банківських відділеннях, так і в популярних торгово-розважальних центрах, що дозволяє отримати вільний доступ до сучасних банківських послуг в будь-якій точці України. Через термінали самообслуговування ПриватБанку можна отримати найпопулярніші банківські послуги: поповнення мобільного телефону, оплата комунальних та інших рахунків, грошові перекази. Також через термінали ПриватБанку можна вільно купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.

У Кіровоградській області працює понад 166 банкоматів, 193 термінали самообслуговування, 74 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів. Чотири відділення працюють без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/7 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); у м.Олександрії — по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та по вул.Леніна,77.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool